Iz Hrvatskog nogometnog kluba Zadar izvijestili su javnost o još jednoj značajnoj donaciji iz zadarskoga gospodarstva. Etablirana i širom Hrvatske, Europe i u svijetu poznata zadarska tvrtka Cromaris d. d. omogućila je klubu nabavku dijela opreme za mlađe natjecateljske kategorije.

- HNK Zadar svakako zahvaljuje tvrtki Cromaris d. d. na donaciji i radujemo se što je ta uspješna i cijenjena tvrtka još jedan zadarski gospodarski subjekt koji je prepoznao klupsku politiku, te je i podržao - kaže Damir Knežević, predsjednik HNK Zadar.

Nakon što je nedavno na sličan način klubu pomogla i tvrtka Falkensteiner, Damir Knežević ističe da je veoma bitno što se HNK Zadar profilirao, uz ostalo, i kao sportski subjekt koji je i spreman i poželjan dugoročni partner dobrom dijelu ovdašnjega gospodarstva.

- HNK Zadar ima svoj plan i program, jasnu određenu strategiju razvoja, te sportske ciljeve, a sve u kontekstu boljitka nogometne igre, podizanja odgovarajuće nogometne infrastrukture, te u sklopu toga i svoje uloge u intenzivnom razvoju sportskoga turizma. Tvrtke Falkensteiner i Cromaris svojim doprinosom učinile su velike korake, a iskreno vjerujemo da će se u bliskoj budućnosti i drugi priključiti na odgovarajuće načine.

Zimska natjecateljska stanka, te trenutačni prekid aktivnosti svih selekcija uslijed epidemioloških mjera ne znače da u klubu posve miruju.

- Klupsko vodstvo intenzivno radi u svim segmentima svoga djelokruga. To uključuje i opsežne pripreme za nastavak sezone u kojoj će za seniorsku momčad, koju će voditi Želimir Terkeš i njegov suradnik Dragan Blatnjak, primarni sportski cilj biti plasman u trećeligaški stupanj natjecanja - zaključuje Damir Knežević.