Ovaj vikend u organizaciji Hrvatskog saveza za skokove u vodu održalo se prvo kolo kadetsko-juniorskog Kupa Hrvatske za 2021. godinu. Priređivač natjecanja bio je KSV Arno. Skakalo se dvije discipline, daska 1m i 3m.

S obzirom na obavezu pridržavanja epidemioloških mjera na natjecanju su mogli nastupiti samo kategorizirani sportaši. Ukupno je nastupilo 13 skakača iz tri kluba. Od zadarskih sportaša, u juniorskoj konkurenciji nastupili su Bruna Huljev i Matej Nevešćanin, dok je Zadranka Lora Magaš nastupila za zagrebački klub Medveščak.

U kategoriji starijih juniorki Bruna Huljev osvojila je prvo mjesto sa daske 1m i 3m te ostvarila normu za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu.

Jednako uspješan bio je i njen klupski kolega Matej Nevešćanin koji je u kategoriji mlađih juniora također ostvario dvije pobjede i ostvario normu za JEP.

Zadranka Lora Magaš u kategoriji mlađih juniorki ostvarila je dvije pobjede sa daske 1m i 3m. Nedostajao joj je samo jedan bod do osvajanja norme za odlazak na JEP, pa se nadamo da će na idućem natjecanju ostvariti i željenu normu.