Zadrane sutra čeka gostovanje kod Adria Oil Škrljeva u sklopu zaostale utakmice 17. kola HT Premijer lige. 

U domaćem prvenstvu momčad Veljka Mršića želi nastaviti svoj pozitivan niz sa šestom uzastopnom pobjedom. U 18. kolu Zadar je upisao visoku pobjedu nad Sonikom Puntamikom dok je Škrljevo u Zagrebu protiv Cibone doživjelo svoj 9. ovosezonski poraz. U prvom dijelu prvenstva Zadar je svladao Adria Oil Škrljevo s visokih 31 razlike na domaćem terenu. Sutrašnji dvoboj propustit će Jan Palokaj zbog ozljede iz prethodne utakmice protiv ekipe Mega Soccerbet. Utakmica je zakazana za sutra, 20. siječnja s početkom u 18:00 sati.

- Igramo protiv Škrljeva, momčad koja izgleda bolje nego u prvom dijelu prvenstva kada smo ih pobijedili u Zadru. Vidjeli smo protiv Cibone da su se digli i igrali jako dobro u prvom poluvremenu, bili su u egalu. Fran Pilepić se diže u formi, to je jedna solidna momčad sa 7 ili 8 igrača koji su na dobrom nivou, ali mi smo favoriti. Da bi ostvarili pobjedu moramo se postaviti čvrsto od početka, moramo odigrati dobru utakmicu i vratiti se u Zadar s nova dva boda, najavio je utakmicu trener Zadra, Veljko Mršić.

- U utakmicu protiv Škrljeva ulazimo s imperativom pobjede. Želimo se što prije vratiti na pobjednički niz, dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo, komentirao je sutrašnju susret najmlađi član ekipe Duje Brala.