Košarkaši Zadra doznali su protivnika u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića. Nakon pobjede kod Cedevite Junior, košarkaši Zadra morat će na novo gostovanje u Osijek, gdje će ih dočekati domaće Vrijednosnice. Igra se samo jedna utakmica te pobjednik prolazi u polufinale.

Zbog epidemioloških uvjeta nedavno je promijenjen način odigravanja završnice, pa ove godine nema Final eight turnira, već se pobjednik traži kroz nokaut utakmice. Prvoizvučeni klub je domaćin, a finale će se igrati na neutralnom terenu. Parove čevrtfinala još čine: Split - Belišće/Hermes Analitica, Cibona - Adria Oil Škrljevo i Zabok - Furnir. Utakmice se trebaju odigrati do 3. veljače.

Vrijednosnice su nedavno gostovale na Višnjiku te su bile vrlo neugodan protivnik, koji je i bez donedavno najboljeg igrača, a sada člana Zadra Antonija Jordana, sve do posljednjih pet minuta utakmice držao vodstvo, da bi u završnici minimalno izgubile 73:70. Treba reći da su u prošloj rundi iz daljnjeg natjecanja izbacili zadarsku Diadoru, protiv koje su u dvorani na Bilom brigu slavile rezultatom 73:90.