U nedjelju je kompletirano 2. kolo 1. HMNLŽ. Futsal Super Chicks iz Poličnika nakon uvodne pobjede na gostovanju u Karlovcu je za protivnika imao sisačku Sisciju te su upisana nova tri boda.

Nije dobro krenulo za "Čiksice", već u drugoj minuti Siscia je došla do vodstva kada je iz jedne kontre poentirala Ana Kljaić. Pokušale su djevojke iz Poličnika sve da poravnaju rezultat, ali je danas odlična bila vratarka Siscije Željka Krtić. Ipak izjednačenje je došlo u 13. minuti kada je nakon povratne lopte poentirala Petra Barbir.

U drugom poluvremenu "Čiksice" su gospodarile terenom, ali ima onih dana kad lopta jednostavno neće u gol. Tresle su se stative i grede, a vratarka Siscije je svoj gol zaključala. Kada se činilo da će pripasti svakom po bod ukazala se Ivana Ćubić koja je u 34. minuti nakon sjajne izigrane akcije zabila za vodstvo 2:1. Nakon toga djevojke iz Siska krenule su u lov po terenu za Čiksicama što je rezultiralo s još tri pogotka u njihovoj mreži. Ivana Ćubić je povisila na 3:1 u 36. minuti, a dvije minute kasnije Petra Barbir zabija za 4:1. Konačni rezultat 5:1 postavlja Valentina Dubravica debitantica u Super Chicksu u posljednjim trenutcima utakmice iz kaznenog udarca sa 10 metara.

Futsal Super Chicks - Siscia Sisak 5:1
ZADAR - ŠSD Zadarski otoci. Gledatelja: 0. Suci: Mateo Šimunov (Zadar) i Antonio Mutić (Šibenik). Delegat: Ivan Juras (Solin). Mjeritelj vremena: Željko Jurica (Zadar).
Strijelci: Kljaić 0:1 (2), Barbir 1:1 (13), Ćubić 2:1 (34), Ćubić 3:1 (36), Barbir 4:1 (38), Dubravica 5:1 (40-10m)
SUPER CHICKS: Matković, Vitaljić, Birčić, Jurić, Kevrić, Ćubić, Dubravica, Klapan, Žilić, Mikić, Barbir, Števanja. Trener: Luka Marinović.
SISCIA: Krtić, Knapić, Bosak, Čavrak, Kljaić, Obućina, Malekinušić, Pavrlišak. Trener: Elvis Gudec.