Godinu koja je na izmaku, a koja je za sve bila izazovna i teška, u NK Zadarnova odlučili su završiti s pozitivnom pričom. Od danas su tako aktivne službene web stranice našega kluba na adresi www.nkzadarnova.hr.

- Od prvoga dana pokretanja kluba, zacrtali smo si cilj da u svemu što radimo budemo najbolji što možemo biti. Kako u segmentu samog treninga i obuke mladih sportaša, tako i u svemu ostalome što čini jedan nogometni klub. A web stranice su, uz profesionalno vođene društvene mreže danas nešto što svaki ozbiljan klub mora imati na visokoj razini, ističu iz kluba.

U ekipi iz zadarskog Sidewaysa NK Zadarnova pronašao je vrhunskog partnera iz polja digitalnih projekata i marketinga s kojim se planiraju i neki budući projekti.

- Kako smo i najavili prije otprilike tri mjeseca kada smo predstavili naš novi vizualni identitet, ovo je drugi projekt marketinškog tima kojega smo formirali u klubu. Drago mi je što smo pronašli ljude koji sport i marketing promišljaju slično kao i mi i paze na svaki detalj. Jako sam zadovoljan izgledom web stranice, mislim da prati trendove i uklapa se u naš identitet, kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.