Uprava SC Višnjik u skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga  o nužnim epidemiološkim mjerama za ograničavanje okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 informira sve svoje korisnike i posjetitelje o dostupnosti dvorana, bazena i otvorenih terena:

- Dvorana Krešimira Ćosića, kao i ostali zatvoreni prostori, te zatvoreno bazensko plivalište, neće biti dostupni građanstvu za pojedinačne ili skupne sportske ili rekreacijske sadržaje osim za prvu, drugu i treću kategoriju sportaša, te za klubove najvišega stupnja natjecanja.

- Otvoreni sportski i rekreacijski tereni bit će dostupni samo za pojedinačnu aktivnost ili za šetnju. Kako na otvorenim terenima nije dopušteno provoditi aktivnosti u kontaktnim sportovima ili igrama, bit će demontirani košarkaški obruči, nogometne vratnice i druga oprema.

SC Višnjik apelira na sve posjetitelje da se u vrijeme svojih aktivnosti na otvorenom pridržavaju svih naputaka, mjera i preporuka koje su propisane za sportske ili rekreacijske aktivnosti na otvorenom prostoru.