Mladi zadarski boksači iz BK Ares na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i kadete ostvarili su povijesni uspjeh kojim je njihov klub postao najuspješniji sa četiri zlata, dva srebra i tri bronce. Također, boksač Andrejas Baričević osvojio je pehar za najboljeg boksača Prvenstva.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete održano je na Zagrebačkom velesajmu od 6. do 9. studenog.

Boksači boksačkog kluba Ares kao jedini predstavnik iz Zadra bili su najbrojnija ekipa na PH s cak devet boksača koji su kroz cijelo zahtjevno prvenstvo odboksali na visokoj razini. Oni su u nepune tri godine postojanja osvojili čak 30 državnih medalja.

Prošlog mjeseca BK Ares je nastupio na Hrvatskoj boksačkoj ligi i Zagreb Openu gdje su takoder bili uspješni, a što je bila odlična priprema za ovo PH.

Sudjelovali su: Andrejas Baricevic, Mihael Baričevic (zlatna medalja), Marino Sudinja (zlatna medalja), Vid Kučan (zlatna medalja), Luka Matijevic (srebrna medalja), Niko Dražina (srebrna medalja), Luka Gabriel Ninčević (brončana medalja), Mate Milardović (brončana medalja), Ivan Nekić (brončana medalja). Pratili su ih treneri Vedran Bajlo i Nikola Marketin.

Ovaj uspjeh posvećen je preminulom mladom boksaču Ivanu Mitroviću.