Premda je finale Lige košarkaških amatera i rekreativaca (LIKAR) na redu večeras, košarkaši KK Vrsi odnijeli su najveću pobjedu ljudskosti, velikodušnosti i nesebičnosti te postigli veliki moralni uspjeh sa svojim mogućnostima.

LIKAR je tijekom cijele sezone prikupljao sredstva od tehničkih pogreški momčadi, a vrški košarkaši kao „fair play" momčad sezone, donaciju su odlučili uplatiti dječjem vrtiću „Vrška vila" Vrsi, piše Toni Perinić.

Kako su neki od košarkaša istaknuli, odmah su se složili kako donacije trebaju uplatiti dječjem vrtiću, s obzirom na to da je za korisnike besplatan, a opet iziskuje novčana sredstva za organizaciju rada. Donacije će se nastaviti skupljati do kraja dana, a pomoći možete svi uplatom na IBAN Udruge zadarskih sportskih novinara. Njihova donacija svakako će obradovati tete i najmlađe mještane koji uživaju u novouređenim prostorijama vrtića.

Večeras je na redu veliko finale LIKAR-a od 18,30 u hramu košarke - Jazinama gdje će snage odmjeriti KK Vrsi i Veterani KK Puntamika. U Vrsima se nadaju kako će njihovi košarkaši biti i sportski pobjednici prvog izdanja LIKAR-a.

IBAN: HR4824070001100537133 otvoren kod OTP banka
NAZIV PRIMATELJA: Udruga zadarskih sportskih novinara
ADRESA PRIMATELJA: Splitska 3, Zadar
MODEL I POZIV NA BROJ: HR00 DATUM (npr. HR00 06022020)
OPIS PLAĆANJA: Donacija za Dječji vrtić "Vrška vila", Vrsi