Zadranka Vanja Tokić vratila se sa Svjetskog prvenstva u bodybuildingu. Natjecanje se održalo 19. rujna u Sloveniji, točnije u Brežicama. Ovo natjecanje bilo je planirano u lipnju, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za rujan.

Vanja je osvojila dva amaterska pehara, od toga jedan u paru sa svojim ocem, Zoranom Tokićem, ali otišla i korak dalje, te kako kaže, ostvarila san svakog bodybuilding amatera - jedina je žena u Zadarskoj županiji, a tek jedna od nekoliko u Republici Hrvatskoj, koja je osvojila Pro Card.

Pro Card je zlatna ulaznica u profesionalno bavljenje bodybuildingom, te najveća stepenica u ovom sportu. Nakon što je osvojila prvo mjesto u Wellness fitness kategoriji, nastupila je u PRO kategoriji te osvojila 3. mjesto, odnosno brončanu medalju i pehar. Kako sama kaže, za nju nema više natjecanja kao amater jer kada bi to učinila, izgubila bi vrijednu titulu profesionalca.

Mnogi završe svoju bodybuilding karijeru, a da ne uspiju ostvariti san, odnosno osvojiti Pro Card. Vanji je to pošlo za rukom nakon 2,5 godine konstantnog treninga, pravilne prehrane, velikog truda, upornosti i odricanja.

- Sav trud, znoj i suze su se isplatili jer ovo nije stepenica više, ovo je skok u nebo, sretna je Vanja.

Ostaje nam za vidjeti što će nam u budućnosti pripremiti ova svestrana Zadranka i majka dvoje djece.