Malonogometni klub Gauni nastavlja sa svojim djelovanjem u okviru svojih natjecanja, kao i početkom priprema za nadolazeću sezonu 2020./2021. u svim uzrastima: tići, pioniri, kadeti, seniori i veterani. 

- Unatoč mnogim COVID mjerama i preprekama, s početkom nove školske godine došli smo do prozivke i početka priprema omladinskog pogona Mnk Gauna kao jedine škole futsala na cijelom području Zadarske županije. Naša djeca su protekle godine u dvije generacijske skupine osvojile visoko 2. (pioniri) i 4. (tići) mjesto. Ne sumnjamo da će se dobar i stručan rad nastaviti i ove godine. Futsal kao sport uvelike doprinosi razvoju djeteta jer kombinira vrline i taktičke osobine nekoliko sportova (nogomet, rukomet, košarku,...), a uz to je i vrlo dinamičan, istakli su iz kluba.

Futsal škola Gauna natječe se u Dalmatinskoj Top Tim ligi koja okuplja najbolje amaterske i profesionalne klubove na području Dalmacije čiji se seniori natječu čak u 1. i 2. HMNL (Crnica Šibenik, Primošten, Pauk Marina, Olmissum Omiš, Bonito Kaštela, Kijevo Knin, Pirovac, Heroji 2007, Universitas, Split, Vrgorac, Murter, Jezera, itd)... S obzirom na COVID mjere treninzi futsal škole odvijat će se na igralištu Hotela Adria, dok će se utakmice uz organiziran klupski prijevoz odigravati u Šibenskoj dvorani Meterize. Sva djecu od 5. do 8. razreda osnovne škole pozivaju se da im se priključe te okušaju svoje vještine u ovom sportu. Mk Gauni također je potpisao suradnju s udrugom Fotoklub Biograd na Moru u sklopu zajedničkog projekta "sport kroz fotografiju".