U subotu je održan drugi memorijalni malonogometni turnir "Božidar Bašić" u mjestu Radašinovci. Turnir su organizirali Mjesni odbor Radašinovci i Mnk Štandarac na spomen hrvatskom vitezu i bivšem igraču Mnk Štandarac Boži Bašiću, na kojem je sudjelovalo 24 ekipe. Prije početka turnira ispred spomenika Bože Bašića, vijence je položilo izaslanstvo Mjesnog odbora Radašinovci i zamjenik gradonačelnika Grada Benkovca Tomislav Klarica.

U finalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Vaćani i Bajda i prijatelji pred prepunim gledalištem i gromoglasnim navijanjem svojih navijača. U prvom poluvremenu vidjeli smo otvorenu igru, gdje su Vaćane pogotkom Jure Matića rano povele 1:0. U petoj minuti nakon početnog ispitivanja snaga Kristian Plazina iz kornera pogađa u trepavicu Vukšićkog asa Juru Matića, koji sjajno zabija mrežu nemoćnog vratara Čiste velike. Vaćane su nakon vodstva preuzele kontrolu utakmice i stvorile tri sjajne prilike, ali vratar Storić bio je na visini zadatka. Nakon Matičeveg gola Vaćane su pale i Bajde su napravili žestoki presing. Najbolji vratar turnira Radaš svojim sjajnim obranama držao je Vačane u igri. Najbolji igrač turnira Zekonjić prima loptu od Biluša, lažnjakom okreće dvojicu igrača i neobranjivo zabija za 1:1. Igrala se posljednja minuta prvog dijela - Neven Šimunac šalje dugu loptu prema Antu Maričicu koji lukavo zabija 2:1 za Vaćane. Nakon velikog pritiska Bajde i prijatelja tri minute prije kraja, Kristian Plazina zabija gol turnira sa svoje polovice terena. Lobom je uhvatio vratara Bajda na krivoj nozi za konačnu pobjedu Vaćana 3:1.

U utakmici za treće mjesto iskusna ekipa Budaka rutinski je razmontirala mladu ekipu Termoinstalacije Pirovac 5:1. Prije početka finala u revijalnoj utakmici sastali su se stari prijatelji i susjedi, veterani Radašinovaca i Vrane. Nakon uručenja nagrada i proglašenja pobjednika, kao pravi domaćini MO Radašinovci i Mnk Štandarac pripremili su bogatu večeru s domaćom janjetinom za sve nazočne gledatelje i pobjedničke ekipe. Pobjednici turnira ekipa Vaćani darovali su jedno svoje pečeno janje za zajedničku večeru i doživjeli prave ovacije nazočne publike. Do ranih jutarnjih sati uz pjesmu i veselje, sve nazočne zabavljao je trio Visoka iz Radašinovaca. Bila je to predivna malonogometna večer u Radašinovcima.

Najbolji pojedinci 

Najbolji igrač turnira: Josip Zekonjić (Bajda i prijatelji)

Najbolji strijelac s 9 postignutih golova: Mateo Orlović (Budak)

Najbolji vratar turnira : Tomislav Radaš (Vaćani)

Najbolje ekipe 

1. mjesto: Vaćani - 3 pečena janjca + pehar + medalje
2. mjesto: Bajda i prijatelji - 2 pečena janjca + pehar + medalje
3. mjesto: Budak - 1 pečeni janjac + pehar + medalje
4. mjesto: Termoizolacije Pirovac: 1 pečeni odojak 

Najbolje ekipe u kartama

1. mjesto: Ivica Čirjak i Radovan Persola - 1 pečeni odojak
2. mjesto: Mate Barešić i Marin Striguljica - gajba pive