Budući da su sportski objekti pri samom izbijanju pandemije uzrokovane koronavirusom prvi zatvoreni tako se i naša liga nije nastavila. U tim trenutcima Udruga za mali nogomez Zadarske županije odlučila je napraviti anketu za najbolji pogodak dotadašnjeg dijela prvenstva. Na stolu su se našla 32 pogotka i valjalo je putem ankete odlučiti koji je najbolji.

Bilo je tu svakakvih pogodaka; glavom, fliper pogodaka, iz slobodnih udaraca, pogodaka iz dva poteza te udarci iz daljine. Oba finalna pogotka su postignuta otprilike s iste udaljenosti, a za nijansu je pobjedu odnio dobitnik prve nagrade za najbolji pogodak sezone Stipe Dundović.

Stipe Dundović je svoj pogodak zabio u dresu MNK Samba Poličnik u susretu protiv MNK Plovanije. Upravo igrač MNK Plovanije, Josip Iveljić bio je suparnik Dundoviću u finalu izbora za najbolji pogodak.

Nije Dundović krio zadovoljstvo osvajanjem ove nagrade koju bira publika te je još jednom zahvalio svima koji su mu udijelili svoj glas. 

Ikona zadarskog nogometa Dragan Župan uručio je Stipi Dundoviću nagradu koju je osigurao Sonik, nezamjenjivi dionik zadarskog sporta.