Neobično je to mjesto...

Ono kad momak bude najbolji golman vaterpolo turnira pa kasnije zaigra kao napadač u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ili kad se jedan drugi momak okiti istom titulom pa nakon toga zaigra košarku za reprezentaciju i Fenerbahce! 

Ono kad svjetski foto model zaigra sa svojom ženskom ekipom ili kad europski, svjetski i olimpijski pobjednici u jedrenju zaigraju vaterpolo protiv nogometaša, doktora ili frontmena legendarnog benda Forum dok vozač rally utrka dolazi iz Pule na utakmice. 

Ono kad osvajači zlatnih olimpijskih medalja u vaterpolu odigraju neodlučeno protiv momaka koji se nikad nisu bavili vaterpolom.

Stuart koji dane prije leta za Poljsku sa ekipom s Brodarice koja u ekipi ima Čileanca i Jozu iz Petrčana igra supervažnu utakmicu protiv ekipe iz Crnog, a koja u ekipi ima bodula koji nije igrao za neku od otočnih ekipa iz Preka, s Male Rave, Molata, Velog Iža.

Mjesto na kojem 200 sudaca igra, a jedan igrač sudi, mjesto na kojem žuta podmornica prolazi pored terena, a utakmice prate "gledatelji u pokretu". 

Mjesto gdje entuzijasti igraju protiv Nizozemca, a u Grčkoj igraju protiv Ciprana.

Mjesto gdje je najljepši zalazak sunca na svijetu rasvjeta za utakmice.

Mjesto, od ove godine luka, jedina takva u svijetu gdje se igra vaterpolo!

Prijave za 13., staro nenormalno izdanje VAKANZA turnira su u tijeku. Više informacija na e-mail [email protected] i broj mobitela 091/9582869. Turnir započinje 29. srpnja, a pravila i propozicije pročitajte na linku.