KK Zadar i Dominik Mavra postigli su dogovor o nastavku suradnje te će 26-godišnji organizator igre i naredne sezone braniti boje zadarskog kluba, javlja KK Zadar. Obavijestili su i da je, nakon službene potvrde o novom treneru seniorskih redova Veljku Mršiću, stručni stožer dobio još jedno novo zvučno pojačanje u vidu pomoćnog trenera, a riječ je o Ivanu Perinčiću.

Mavra je protekle sezone bio najkorisniji igrač Krešinog kupa, a u brojnim utakmicama regionalnog natjecanja također je u nekoliko navrata bio igrač odluke. U četrnaest odigranih utakmica ABA lige i u prosjeku 29 minuta provedenih na parketu Dominik je bilježio 11.6 poena, 3 skoka, 5.6 asistencija uz 1.1 ukradenu loptu što ga uz ukupni indeks korisnosti od VAL14 svrstava u TOP20 najkorisnijih igrača regionalnog natjecanja. Sa spomenutih 5.6 asistencija po utakmici bio je ukupno peti dodavač ABA lige, odnosno dvanaesti asistent natjecanja sa sveukupno 78 uspješnih proigravanja. U Prvenstvu Hrvatske Mavra je s jednakom minutažom bio na prosjeku 10.4 poena, 2 skoka, 6 asistencija i jedne ukradene lopte po utakmici te je Zadar tokom čitave sezone uvjerljivo držao prvo mjesto na ljestvici HT Premijer lige.

Rođeni Zadranin Ivan Perinčić trenersku karijeru započeo je 2012./2013. kao pomoćni trener juniora Cedevite, gdje se zadržao tri godine. Sezone 2015./2016. angažiran je kao pomoćni trener seniora Zaboka, a 2017. godine djelovao je kao jedan od trenera prve momčadi Cedevite. Nakon godine dana u stručnom stožeru zagrebačkog abaligaša Perinčić se ponovno vratio u Zabok, ovoga puta u ulozi glavnog trenera na kojem je naslijedio Dragutina Črnjevića. Sezonu nakon i na poziv glavnog trenera Sita Alonsa ponovno se vratio u trenerski stožer Cedevite, gdje je bio desna ruka španjolskom strategu.

Prije samog dolaska u Zadar, Perinčić je bio glavni pomoćnik Josipa Sesara u Velikoj Gorici, koja je ove sezone postala abaligaška momčad, a važno je istaknuti kako je s izbornikom i novim trenerom Mršićem već surađivao u Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji.