Slavni košarkaš Dino Rađa,koji je dio karijere proveo u zadarskom dresu, na svojoj se Facebook stranici oprostio od jednog od najpoznatijih navijača Zadra Enzija Verunice, koji je jučer preminuo.

Adio legendo.

Uđeš u dvoranu punu ka šipak. 3-4 iljade svita a ti vidiš samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A ne znaš? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i još poznatiji ribar.

Tako smo se mi družili godinu dana, a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pizdarijama, a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu usranu 2020. zove mene Hege (Hrvoje Perinčić, pr.a.) i kaže da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma, a da ću ja doć u njega na specijalni rižot s plodovima mora.

I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jača. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne poseren gaće od straja. Počivaj u miru.