Nakon mjesec i pol dana otvaraju se vanjski tereni Sportskog centra Višnjik. Iz centra naglašavaju kako su vanjski tereni od danas otvoreni za sve korisnike i posjetitelje koji će INDIVIDUALNO moći koristiti dijelom sportske i rekreacijske infrastrukture na otvorenim terenima.

- Slijedeći sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH-e, donesenih s primarnim ciljem sprječavanja i širenja zaraze koronavirusom (COVID 19), time i zaštite općeg zdravlja svekolikog građanstva, nakon niza tjedana ŠC Višnjik otvorit će dio infrastrukture koja je smještena na otvorenim terenima. U skladu s preporukama vodit će se računa o nužnoj dezinfekciji, te svim drugim mjerama kako bi se individualne sportske i rekreacijske aktivnosti naših posjetitelja i korisnika održavale na najvišem mogućem higijenskom stupnju uz pridržavanje socijalne distance. Stoga molimo sve svoje posjetitelje i korisnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i na taj način doprinesu zaštiti i svoga i općega zdravlja. Otvaranje svih dvorana, te bazena, uslijedit će u trenutku kad u najvećoj mogućoj mjeri bude moguća zaštita zdravlja svih posjetitelja i korisnika, rekao je direktor Višnjika Denis Karlović.

Posjetiteljima i korisnicima tako će tijekom radnog vremena biti dostupni trim staza i atletska staza, teniska igrališta i sprave vanjskih teretana, kao i dječje igralište. Tereni za sportove i igre u kojima je neizbježan kontakt, poput košarke ili nogometa, do daljnjega NEĆE biti dostupni, ističu iz Višnjika.