S ukupnom valorizacijom, odnosno indeksom korisnosti 39 u dvoboju protiv Mege Bemax, Domagoj Vuković se izdvaja kao glavni kandidat za najkorisnijeg igrača 14. kola ABA lige.

Igrač sinoćnje utakmice približio je dojmove nakon važne pobjede 106 - 100 protiv Mege, ukupno četvrte za Zadar u regionalnom natjecanju.

"U svlačionici smo međusobno porazgovarali na tu temu i stvarno ne znamo kako smo uspjeli izvući utakmicu s pobjedom. Mislim da smo vjerovali u nju, dobro smo odigrali i što je najavažnije nismo odustajali. To je bio jedini recept. Podrška navijača je genijalna. Baš je užitak igrati pred ovakvom publikom,izjavio je Vuković. On je ostvario 28 poena, 13 skokova, 4 asistencije i 2 ukradene lopte. Je  li mu to najbolji učinak u dresu Zadra, pa i u karijeri?

"Nemam što misliti. Najbolja je definitivno partija u dresu Zadra, vjerojatno dosad i u karijeri s obzirom da je ostvarena i bitna pobjeda. Dobro surađujem s trenerom, on mi daje slobodu u igri što mi puno znači, ja mu, mislim, vraćam na dobar način." - spremno je odgovorio Vuković i dodao kako mu odgovara mi tri, četiri i pet, samo da igra i da imam određenu slobodu u igri. - Volim asistirati, drago mi je šutnuti i otvorenu tricu, jednostavno uživam igrati kad sam slobodan u igri, zaključio je najbolji igrač sinoćenje utakmice.

Trener Zadra Danijel Jusup i sam priznaje koliko Vuković doprinosi zadarskim redovima.

"Vuk već neko vrijeme igra u dobroj formi. Drago mi je što je dosegao zavidnu formu. Večeras je bio stup na kojemu smo gradili dosta toga te mi je jako drago i zbog njega i zbog cijele momčadi, kazao je trener KK Zadar.

Ekipa nema vremena za odmor, jer su se još ranije prijepodne zaputila na gostovanje protiv Vrijednosnica Osijek u sklopu 14. kola HT Premijer lige.