U derbiju kola Benkovačko selo prekinulo je veliki pobjednički niz Draga, nanijevši im prvi poraz i skinuli ih s liderske pozicije. Gledatelji su očekivali veliku utakmicu i obje ekipe su  bespotrebnim nervoznim ponašanjem i grubim startovima upropastile derbi. Benkovačko selo postavilo je mudru taktiku i blokiralo najbolje igrače Stojanova i Šušića, stvorivši više prostora za svoje napadače i to je bio ključ pobjede Benkovčana. 

Vrana je porazila mladu momčad Tinj II i konačno preotela susjedima Dragama ligaški barjak. Tinj II je  do 30 minute bio ravnopravan protivnik, a nakon toga Vrana na krilima sjajnog Mira Čirjaka koji je postigao sva četiri zgoditka, lomi protivnika i knjiži zlatnu pobjedu za trenutnu lidersku poziciju. 

Torovi i Popay odigrali su solidnu utakmicu i pravedni remi je realan rezultat. Pakoštane su neočekivano lako i visoko porazile Kruševo 7:1. Martin Bačkov opet je bio nezaustavljiv za protivničku obranu postigavši hattrick. Bulić je protiv favorita Tinja pokazao da su ekipa koja može svakog pobijediti kada igraju ovako čvrsto, borbeno i hrabro. Pakoštane se sve više dižu u formi i Kruševo nije imalo nikakvih izgleda protiv moćnih, razigranih i efikasnih Pakoštanaca. 

Ljepoticu kola odigrali su Buković gaj i Banjevci. Banjevci su do 37 minute imali sve u svojim nogama, jer su imali rezultat 3:2 i bezbroj prigodnih prilika. Buković gaj kreće u žestoki presing i s posljednjim sučevim zviždukom Marijo Brekalo postiže pobjedonosni zgoditak za konačnu pobjedu 4:3. Sv. Martin predvođen iskusnim Ivanom Šimurinom lako se obračunao s fenjerašem Bakarima iz Vrane. Raštević je teškom mukom protiv odličnog Korlata došao do vrijedne pobjede. Korlat je žestoko pritiskao obranu Raštevića, stvarao šanse u pokašaju da poravna rezultat, ali vratar Radaš je uspješno sačuvao svoju mrežu. Mateo Šušak bio je glavni krivac u pobjedi Fortune Drage protiv Ultimatuma. Postigao je hattrick i dojeli prvo mjest na listi strijelaca s Mirom Čirjakom iz Vrane. 

REZULTATI: 

BENKOVAČKO SELO-DRAGE 2:1

VRANA-TINJ II 4:0

TOROVI-POPAY 2:2

PKOŠTANE-KRUŠEVO 7:1

BULIĆ- TINJ 4:1

BUKOVIĆ GAJ -BANJEVCI 4:3

SV.MARTIN-BAKARI VRANA 4:1

SV. NIKOLA KISTANJE-NADIN 4:1

FORTUNA DRAGE -ULTIMATUM CB BUNARIĆ 5:3

RAŠTEVIĆ-KORLAT 2:1

Lista strijelaca

1. Miro Čirjak (Vrana) i Mateo Šušak (Fortuna Drage) - 13 golova 

2. Marin Klanac (Kruševo) i Marijo Marković (Raštević ) - 12 golova

3. Martin Bačkov (Pakoštane) - 9 golova 

4. Lovre Čudina, Karlo Čudina i Josip Bakija (Pakoštane)

Redoslijed na ljestvici: 1. Vrana 22, 2. Drage 21, 3. Raštević 19, 4. Tinj 18, 5. Benkovačko selo 17, 6. Pakoštane 16, 7. Fortuna Drage 16, 8. Kruševo 13, 9. Bulić 12, 10. Sv. Nikola Kistanje 12, 11. Ultimatum cb Bunarić 10, 12. Korlat 10, 13. Buković gaj 9, 14. Banjevci 8, 15. Sv.Martin 7, 16. Popay 6, 17. Torovi 6, 18. Nadin 6, 19. Tinj II 1, 20. Bakari Vrana 1.