U petak, 22. studenog godine od 17:00 do 19:00 sati održat će se 4SHE PLANK CHALLENGE u trgovini 4SHE na Poluotoku, Brne Krnarutića 2.

4SHE Shop, sportska trgovina za žene, u suradnji sa trenericom Idom Štulić iz SOLEUSA organizira jedinstveno natjecanje samo za žene u kojem će natjecateljice moći isprobati svoje granice u izdržaju u planku.

Sigurni smo da puno dama vrijedno vježba kako bi se dovele u dobru formu. Među tim vježbama gotovo je nezaobilazna vježba plank za jačanje cijele strukture tijela.

Ovim putem pozivamo sve dame da nam pokažu koliko dugo mogu izdržati u planku te da se prijave na natjecanje prijavom u Inbox na Facebook stranci 4SHE Shop ili da se prijave po dolasku na natjecanje na licu mjesta.

Svaka natjecateljica imat će pravo na jedan pokušaj, a najbolje tri biti će nagrađene sa 4SHE Shop poklon bonovima te vrijednim nagradama sponzora Smartwater, L`Occitane i Natural Wealth.

Sve kupce čeka poseban popust od 30% na cijelu novu kolekciju na dan događanja u razdoblju od 17 do 19 sati ali i tombola sa vrijednim nagradama.