Prvi susret malonogometnog turnira u Radovinu, ujedno i utakmicu za treće mjesto, odigrale su ekipe MNK Radovin i El Pozo. U zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici ekipa iz Radovina povela je s 2:0, te držala prednost do samog kraja. Ekipa El Poza je pokušala okrenuti rezultat, što nažalost nije bilo dovoljno za pobjedu.

Drugi susret večeri odigrale su ekipe Ipa Zadar i Super Čiks, što predstavlja tradicionalnu utakmicu između dvije ženske ekipe. Utakmica s pregršt prilika i lijepih poteza, nažalost po gledatelje završila je bez pogodaka.

Vrlo zanimljivu utakmicu za prvo mjesto odigrale su ekipe Mnk Smilčić Martin Arbanas i Mnk Paljuv. Ekipa iz Smilčića povela je s 1:0, ubrzo nakon toga slijedi izjednačenje. Čvrstu i odlučnu igru punu prilika pokazale su obje ekipe. Ipak ekipa Mnk Smilčić Martin Arbanas koristi svoje prilike i odvaja se na dva gola prednosti što je bilo dovoljno za pobjedu i osvajanje prvog mjesta na Malonogometnom turniru Radovin 2019.

 

MNK RADOVIN: Erik Kezić, Ivan Sudinja, Stipe Atelj, Josip Bašić, Valentino Beretin, Marko Jordan, Stipe Kevrić. VODITELJ: Nikola Rudela, Valentino Beretin.

STRIJELCI: Valentino Beretin x2, Marko Jordan x2, Ivan Sudinja

EL POZO: Ivan Sarić, Roko Žura, Nino Vukoša, Filip Karamarko, Luka Prtenjača, Karlo Šare, Ante Paleka. VODITELJ: Ivan Sarić

STRIJELCI: Luka Prtenjača, Karlo Šare, Nino Vukoša, Filip Karamarko

MNK PALJUV: Stipe Bakić, Leo Klapan, Šime Baraba, Valentino Kolić, Mate Baždarić, Lovre Baraba, Josip Baraba, Ivan Bakić, Josip Baždarić, Toni Baždarić. VODITELJ: Stipe Baždarić.

STRIJELCI: Toni Baždarić

MNK SMILČIĆ MARTIN ARBANAS: Ivan Dragaš, Toni Čulina, Niko Škugor, Toni Junaković, Dragan Vuković, Ivan Buljat, Antonio Perić, Josip Milković, Dino Milković. VODITELJ: Mate Arbanas, Patrik Puljić.

STRIJELCI: Toni Čulina, Dragan Vuković, Ivan Buljat.

Prvo mjesto osvojila je ekipa MNK Smilčić, a drugo mjesto ekipa MNK Paljuv. Treće mjesto pripalo je ekipi MNK Radovin. Nagrade su dodijelili Nikola Rudela, Anka Dundović i Blaž Beretin. 

Nagradu za najboljeg golmana osvojio je Ivan Dragaš Medo, a nagradu za najboljeg strijelca osvojio je Nino Vukoša sa 8 golova. Najbolji igrač je Toni Čulina. Nagrade su dodijelili Valentino Veretin, Mario Dundović i Nikola Miletić.

Što se tiče juniora, prvo mjesto osvojila je ekipa Academica, a nagradu je dodijelio Ante Dundović Đuđo. Drugo mjesto osvojila je ekipa Radovin, a nagradu je dodijelila Anamarija Dokoza. Treće mjesto pripalo je ekipi Dasiaddo kojima je nagradu dodijelila Magdalena Bolonja, a ekipi Murvica koji su osvojili četvrto mjesto, nagradu je dodijelila Matea Rudela.