Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, streljački klub „Zadar" i „Zvonimirovi strijelci" Knin-Vodice organizirali su tradicionalno natjecanje "Oluja 95" u gađanju iz malokalibarskog pištolja i puške.

Natjecanju su pristupile ekipe iz Zadra, Paga, Vodica, Splita, Ploča, pa i Slavonskog Broda. U pojedinačnoj konkurenciji nastupilo je 30 natjecatelja.

Natjecanje se održalo u dvije kategorije - MK puška i MK pištolj. Zadrani su sa dvije ekipe u kategoriji MK puška (ekipno) zauzeli treće i četvrto mjesto s 520, odnosno 539 bodova, pri čemu se bolji bili Splićani i Vodičani. U kategoriji MK puška (pojedinačno) za Zadar su nastupili Josip Žgela, Denis Bračić, Romana Pleša, Tomislav Čukelj, Dominik Plentaj i Dino Ćelić.

U kategoriji MK pištolj (ekipno) ekipa Zadar I briljirala je s 544 bodova (T. Dunatov, M. Dunatov, Peruza), dok je ekipa Zadar II zauzela peto mjesto (Perica, Klancir, Pleša) s 468 bodova. Kategorija MK pištolj (pojedinačno) donijela je sreću Tihomiru i Mislavu Dunatovu koji su s 50, odnosno 47 bodova zauzeli prva dva mjesta, a nastupili su još: Davor Klancir, Vedran Peruza, Vjekoslav Perica, Mario Pleša, Ladislav Plentaj, Dino Ćelić i Dominik Plentaj.