Zadarska ljetna liga u svom novom izdanju krenula je ovog vikenda na igralištu Mornarica, a raspored odigravanja prvog kola za subotu i nedjelju je:

SUBOTA
20:00h KK VOŠTARNICA - KK STROŽANAC Split
Ubojita vanjska linija KK Voštarnice zadavat će svakoj momčadi glavobolju, a ako im se ostavi previše prostora gosti iz Strožanca neće se dobro provesti.
22:00h KK KAMPO KAŠTELO - KK BILI BRIG
Ovo će biti utakmica u kojoj će I. Šuljić morati potarnikazati cijeli repertoar svojih mogućnosti jer na drugoj strani ih čeka neumoljiva momčad Bilog Briga. Samo jedan trenutak lošije igre domaćina može ih skupo koštati te trener M. Pešut mora dobro psihološki pripremiti momčad.

NEDJELJA
20:00h KK SUKOŠAN - KK SFINGA STAFORDS
Nekoliko dovedenih pojačanja u sami kraj prijelaznog roka prometnuli su KK Sfinga Stafordse u respektabilnu momčad. S druge strane gledano KK Sukošan ne dolazi na turnir kao promatrač te će po svemu sudeći ova utakmica biti riješena u posljednjim trenutcima.
22:00h KK NOVI BOKANJAC - KK KUKLJICA
Hoće li izostanak Š. Lisice s prve utakmice poremetiti planove KK Kukljice ili će se njegova odsutnost uspjeti nadomjestiti ostaje nam vidjeti u posljednjoj utakmici prvog kola.