U subotu, 15. lipnja u Zagrebu održano je natjecanje HPOa i HPTS-a  "2nd Internacional Friendly" Para Teakwondo Open koje je ujedno bodovno i kriterijsko natjecanje za ostvarenje bodovne norme za nastup na Europskom para taekwondo prvenstvu 2019. godine.

Taekwondo klub Donat nastupio je s 3 natjecatelja i postigao veliki uspjeh. Svi natjecatelji vratili su se s medaljama oko vrata. Mateo Škara u borbama osvojio je zlato. Jure Milin i Ivan Periša u formama osvojili su brončanu medalju.

Njihov trener Miljenko Lisica uz pomoć svog sina Roka Lisicu, koji hrabro korača očevim stopama izjavio je:

- Svaki uspjeh mojih natjecatelja čini me sretnim i ponosnim, sli posebno moram istaknuti uspjeh u para taekwondo kategoriji. Na svoj rad s djecom s teškoćama, kao posebno osjetljivoj skupini uvijek stavljam poseban naglasak. Uz puno truda, strpljenja i ohrabrivanja i sa svakom preskočenom preprekom raste zadovoljstvo mojih natjecatelja, njihovih roditelja i mene samoga. Pažljivo planiran i individualno usmjeren rad omogućuje razvoj njihovih sposobnosti i kompetencija. Cilj mi je prije svega da im omogućim uključivanje u sport na visokoj razini u svrhu osnaživanja socijalnih kompetencija, stjecanja vještina timskog rada, suradnje, razvoja koncentracije i pažnje. Tako podižemo kvalitetu njihova života! Ovim putem zahvaljujem se svima, posebno roditeljima koji su pomogli u ostvarivanju ciljeva našeg kluba, koji će i dalje vrijedno nastaviti raditi u redovnom programu i u programu s osobama s invaliditetom. Također zahvaljujem i očekujem daljnu suradnju i potporu grada Zadra i ostalih koji su spremni prepoznati vrijednosti našeg rada. Na taj način gradimo uspjeh zajedno i podižemo dodatnu vrijednost sporta Grada Zadra!