Još jedna školska godina je iza nas! Vrijeme je da se pozdravite sa školskim klupama i uz veselu ekipu PK Zadra otvorite ljetnu sezonu već tradicionalnom „Fešticom" koja će se održati u srijedu 26. lipnja na bazenu Kolovare u 10:00 sati.

Dođite i uživajte u kupanju, suncu, dobrom društvu i raznim igrama powered by Dechatlon: smiješni skokovi, štafete, skakanje u vrećama, povlačenje konopa.... a i najmlađi će imati svoj vlastiti kutak.

LJETNA ŠKOLA PLIVANJA

Od 27. lipnja kreće Ljetna škola plivanja Plivačkog kluba „Zadar" na bazenu Kolovare te pozivaju na upis sve djevojčice i dječake koji žele usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja a pritom i aktivno provesti ljetne dane na svježem zraku.

Zašto baš plivanje?

Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati, usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema, upišite ga u Školu plivanja PK Zadar. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati čak 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Testiranja za upis u Ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, do 19.06. na bazenu Višnjik ujutro u 09:30 sati i popodne u 17:45 sati te od 27.06.2019. na bazenu Kolovare u 10:30 sati.

PRIJAVE I INFORMACIJE:
tel: 023/312-320
mob: 099/803 8521, Anja Jelenić, tajnica
098/137 4604, Josipa Nekić, prof.
e-mail: [email protected] ili [email protected]
Tajništvo kluba je do srijede 19.06. na bazenu Višnjik te od četvrtka 27.06. na bazenu Kolovare u novouređenom uredu kluba (kod malog bazena).