U nedjelju, 10. veljače, streličari SK „Zadar" nastupili su na streličarskom turniru Sisačka zima formata WA 2x18m koji se održao u dvorani Brezovica u Sisku. Streličarski klub „Zadar" predstavljali suDarko Polić - dugi luk (LB), veteran; Josip Šare - dugi luk (LB), senior; Šime Grginović - olimpijski luk (RB), senior te Ivana Sumić - olimpijski luk (RB), seniorka.

Ostvareni su zapaženi rezultati - Streličarski klub „Zadar" okitio se jednim zlatom, srebrom, i broncom!

U kategoriji dugim lukom, Darko Polić ispucava rezultat od 478 krugova i zauzima prvo mjesto među veteranima. Josip Šare u jakoj seniorskoj konkurenciji ispucava 500 krugova - rezultat koji ga dijeli samo 3 boda od prvoplasiranog - i osvaja srebrnu medalju.

U kategoriji seniora olimpijskim lukom, Šime Grginović ispucava sjajnu prvu seriju i plasira se na treće mjesto, no u drugoj je pao u preciznosti i završio natjecanje na 6. mjestu s ukupnih 495 krugova. Ivana Sumić, u kategoriji seniorki olimpijskim lukom, ispucava rezultat od 473 kruga i osvaja brončanu medalju.

Valja napomenuti da je zadarskim streličarima ovo bio posljednji turnir pred Dvoransko prvenstvo Hrvatske koje će se održati sljedeći vikend u Ljubešćici.