Za razliku od Nenada Čanka, trenera Partizana koji je nakon poraza od KK Zadar u Beogradu podnio ostavku, Ante Nazor -  povratnik na trenersku klupu imao je razloga za likovanje nakon utakmice u kojoj je pobijeđen Partizan.

- Igrači su iznijeli pobjedu. Odlično smo se pripremili za utakmicu i stoga čestitke stručnom stožeru jer ja sam momčad tek preuzeo. Ova momčad je spremna, a samo je trebalo pronaći motivaciju i kemiju, tako da je ova pobjeda najbolje što se moglo dogoditi da se igrači psihološki dignu. Zadar nije dobio Partizana u gostima još od 2004. godine što je jako dug period i zato mi je drago što je moja momčad odigrala baš dalmatinski. Ali pohvalit ću i ovaj predivan košarkaški ambijent u Beogradu. Zaista smo uživali večeras, izjavio je Nazor nakon utakmice.

Nazor je pohvalio i bivšeg trenera Zadra, svog prethodnika Aleša Pipana, jer je momčadi samo nedostajao psihološki pokretač.  Nazor je sa svojim splitskim temperamentom očito u tome bio pun pogodak.

Hoće li se takva igra i atmosfera nastaviti, vidjet će se u ponedjeljak u HT Premier ligi kada Zadar gostuje u Zagrebu. U Domu Dražena Petrovića KK Zadar igra protiv Cibone.