Jedan od najvećih hrvatskih košarkaša svih vremena, koji je poseban dio svog života posvetio zadarskoj košarci, Dino Rađa, na svoju Facebook stranicu redovito postavlja objave s aktualnostima iz hrvatske košarke, ali i sjećanjima na ljude koji su obilježili njegovu karijeru. Jedan takav objavio je prekjučer o treneru koji je presudno utjecao na njegovu karijeru, Zadraninu Slavku Trniniću.

"Slavko Trninić. Jedan veliki dio mog uspjeha ide njemu. Usadija mi je radne navike šta mislin da je bija ključ svega. Još jedan detalj koji malo ko zna, a pisa san o njemu prije jedno misec dana. Ima je viziju i muda poslat dva starija visoka iz kluba da bi meni otvorija prostor, inače bi bija otiša u Ameriku. Radili smo ka pasi 10 sati dnevno cilo lito. Pa sad izračunajte broj ponavljanja. Bukvalno 10 sati. Pet ujutro i pet popodne. Kad je otiša iz kluba nakon tri kola plaka san ka rodna godina. 

Njegova desna ruka Pino Grdović također je zaslužan za dio priče. On je bija malo mekši od Slavka i rame za plakanje. Svakako fala obojici", stoji u objavi.