Plivački klub Zadar i Meta baloni Zadar odlučili su oživjeti mjesto naše mladosti na kojem se sada kupaju naša djeca te s balonima ispuniti isto nebo novim bojama.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na Meta fešticu od balona na Bazenu gdje će se održati prvi Balloon jump- istovremeni skok u more i puštanje balona u zrak točno u 12:30!

Meta feštica od balona na Bazenu će se održati u petak, 22. lipnja u trajanju od 10 do 13 sati na Bazenu Kolovare. Povod je otvaranje ljetne sezone plivanja na bazenu Kolovare i slavljenje početka ljeta i ljetnih radosti za djecu.

A što djeca najviše vole?! Naravno balone! Svi Meta baloni na Meta feštici su biorazgradivi pa nema straha za naše plavo more i obalu.

Vrijedni plivači iz starijih skupina Plivačkog kluba Zadar pobrinut će se da bazen bude čist pa je organizirano i čišćenje bazena prije početka događanja .

Na Meta feštici od balona na Bazenu djecu očekuje niz zabavnih natjecateljskih i nenatjecateljskih aktivnosti kao što su štafeta skokova s balonima, skakanje u vrećama, povlačenje konopa, guranje balona s teniskim reketima, a za najmanje je osiguran "Kutak za malene" gdje će djeca moći bojati, igrati društvene igre te igrati igre s balonima.

Za one malo starije plivače održat će se „ Najzabavniji skok" i nagrađivati najbolji u amaterskom natjecanju u skokovima s balonima u bazen.

Moći će se uživati u atraktivnim izvedbama s balonima Kluba za skokove u vodu Zadar i sinkroniziranih plivačica iz Plivačkog Kluba Jadera.

Očekuje se i dobra glazba, pokloni za sudionike te hrana i piće za sve pa je dobra zabava za velike i male zagarantirana.

Pozivamo sve velike i male Zadrane da dođu pogledati ovaj zabavan spoj mora i balona i da sudjeluju na prvom Balloon jumpu !

Važno je napomenuti da na Balloon jumpu mogu sudjelovati samo STROGO plivači uz obaveznu prijavu sa roditeljem. Prijave za skok započinju u 10 sati na štandu Plivačkog kluba Zadar.

Iz PK Zadar ovim putem pozivaju djecu na upis u ljetnu školu plivanja koja počinje 26.06. a traje cijelo ljeto. Sve informacije o upisima zainteresirani mogu dobiti svako jutro na bazenu Kolovare ili na brojeve telefona: 099/8038521, 098/1374604

Molimo Vas da popratite ovo događanje te da putem Vaših medija obavijestite građanstvo i na taj način pružite nam potporu u nastojanju oživljavanja jednog od simbola našeg grada, mjesta gdje smo provodili ljetne dane svoga djetinjstva i odrastali te nam se pridružite u stvaranju ovoga potpuno novog doživljaja djeci našega grada za kojega se nadamo da će postati tradicionalan.