Plivački klub „Zadar" nakon dva odrađena turnusa obuke neplivača bogatiji je za 28 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić, Ivan Karavida, Anamarija Rebov, Maja Štrbac i Zlatka Glavurtić. U obuci su sudjelovali: Ines Bajlo, Gabriel Bataljaku, Ivan Bataljaku, Lucija Bukša, Marija Glavan, Ruža Glavan, Šimun Jakupović, Lara Jerak, Cvita Juričević, Maro Kapić, Lucija Lisica, Tea Matošević, Darjan Medin-Škorić, Paulo Mitrović, Toni Mitrović, Šime Morović, Mateo Mršić, Juraj Pavlović, Luna Perić, Duje Plazonić, Šimun Radulić, Marta Sinovčić, Toni Sutlović, Marcela Šalov, Ivan Šaravanja, Martin Tadić, Marco Zrilić i Ino Župan.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama i diplomama. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar" svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar" je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar". Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na [email protected].

U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Kolovare koja započinje u srpnju. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od pet godina i stariju koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.