U nedjelju 3. lipnja streljači SK Zadar sudjelovali su na vanjskom natjecanju organiziranom u povodu obilježavanja Dana grada Siska. Turnir je održan u formatu STAR WA900 na predivnom terenu streličarskog centra SK „Sisak". Šest natjecatelja SK „Zadar" osvojilo je pritom šest medalja!

Među divizijama dugih lukova postavljene su daljine na 25, 20 i 15 metara. U konkurenciji veterana dugim lukom Darko Polić Barba ispucao je sveukupno 812 krugova i osvojio prvo mjesto. U seriji u kojoj se gađalo na 25 metara Darko je oborio državni rekord. Sa svojih ispucanih 270 krugova, za dva kruga je prešao rezultat kojega je prošle godine postavio Tomislav Nemet iz SK "Kuna" (Pakrac).

Naši seniori dugim lukom zauzimaju prva tri mjesta redoslijedom: Josip Šare, senior LB, 816 krugova, 1. mjesto, Tomislav Košta, senior LB, 752 kruga, 2. mjesto, Vladimir Čirković, senior LB, 731 krug, 3. mjesto.
U konkurenciji seniorki zakrivljenim lukom gađalo se na 60m, 50m i 40m. Na prvo mjesto smjestila se Luana Blaslov s ostvarenih 787 krugova. Ivana Sumić ispucava 687 krugova i zauzima treće mjesto. Dakle, tri zlata, jedno srebro i dvije bronce!