Zadarski Poluotok postao je sinoć trkačka zona. Četvrto izdanje jedinstvene cestovne utrke "Sport & Moda Zadar Night Run", u organizaciji Škole trčanja Zadar i Triatlon kluba Zadar, oborilo je rekord!  

Povijesnom jezgrom od Foše do Foše trčalo je oko 1200 natjecatelja u tri kategorije, odnosno kruga oko Poluotoka - 2.5 km, 5 km ili 10km. Najveću kilometražu prvi je pretrčao Dragan Jurjević iz Škole trčanja Zadar, dok je među ženama prvo mjesto zauzela Nikolina Stepan iz AK Svetice. Zlatna medalja u kategoriji 5 kilometara pripala je Perici Brkiću, a u kategoriji od 2,5 kilometara prvi do cilja stigao je Juraj Bilaver iz AK Alojzije Stepinac. Važnija od rezultata bila je dobra zabava, a nje nije nedostajalo uz glazbu, svjetlosne efekte i brojne navijače na cesti. Svi koji su trčali bili su dio i humanitarne akcije jer se 10 kuna od svake startnine doniralo zakladi Ana Rukavina. 

Među rekordnih 1200 natjecatelja, trčali su i gradonačelnik Branko Dukić te gradski pročelnici Šime Erlić, Robertino Dujela i Krešimir Karamarko. Na utrci "Zadar Night Run" bio je i naš fotograf Marko Dimić. Pogledajte kako je bilo!