Društvo prijatelja Hajduka Obrovac poziva sve navijače u subotu 10. veljače 2018. na proslavu 3. rođendana DPH Obrovca te 107. Hajdukovog rođendana, akciju učlanjivanja i akciju prikupljanja donacija za ime DPH Obrovca u tematskom parku na Poljudu. Uvod u proslavu je odigravanje dviju prijateljskih nogometnih utakmica mlađih uzrasta NK Zrmanja - HNK Hajduk Split na stadionu Jankuša u Obrovcu s početkom u 13 sati.

Program proslave započinje karuselom u 18 sati iznad Obrovca, a nastavlja se spektakularnom bakljadom u 19:11 h te feštom sa početkom u 19:50 h koju kao i uvijek prati moto "Ist, pit, Hajduk Split".

Od 19:30 h kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni u 2018. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade između ostalog i glavna nagrada - Hajdukov dres.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica "Za sva vrimena" imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu. Tijekom cijelog dana prikupljat će se donacije za projekt otkupa dionica s kojim će se ime DPH Obrovca također upisati u tematski park na Poljudu.

Učlanjivanje u Zadru i Vrsima

Akcije učlanjivanja u organizaciji DPH Zadar održat će se u subotu (10.2.) u Zadru te u Vrsima u nedjelju (11.02.). Nakon odličnog početka godine po pitanju učlanjivanja i već više od 500 ovogodišnjih članova, nastavljamo se s akcijama na terasi Kulta i Dišpeta te u Vrsima u CB Deli i Igralište Gusterna.