KK Zadar danas je potpisao sponzorski ugovor s maloprodajnim trgovačkim lancem Tommy. Ova splitska tvrtka posljednjih godina doživljava ekspanziju u Zadru te je njihovo sponzorstvo najomiljenijeg zadarskog kluba pokazatelj da misle ozbiljno na ovom području.

- KK Zadar je simbol grad i šire, koji je iznjedrio niz košarkaških velikana. Mi smo najveći donator dalmatinskog sporta, čime pokazujemo društvenu odgovornost i skrb za sport u okolini u kojoj poslujemo. Vjerujemo u našu dugoročnu suradnju, kao i u to da će se Zadar vratiti na stare staze slave, rekao je prilikom potpisivanja ugovora direktor korporativnih komunikacija Tommyja Dario Mamić, odnedavno i član Nadzornog odbora KK Zadar.

Direktor zadarskog kluba Željko Žilavec rekao jer kako nije htio pred javnost dok se ne ostvari nešto konkretno, a ovaj ugovor to svakako jest. Visina ugovora nije poznata, ali jest to da traje godinu dana i da će se logo tvrtke naći na klupskom dresu. - Naš cilj je financijska konsolidacija kluba, a ovaj događaj je dobar korak u tom smjeru, rekao je Žilavec.