"Nema više ni kluba, ni navijača. Ovi danas gledaju samo svoj interes, njih ne zanima klub nego koliko će šalova i majica prodati. Ali ja im ne zamjeram, mladi su, nikad nisu gledali veliki Zadar, a roditelji su im doselili u grad iza rata, pa im ni oni ne mogu pričati o tome. A znate kako je nekad bilo, ako bi izgubili utakmicu u Zagrebu, do Zadra nitko ne bi ni pisnuo, šutjeli bi i u sebi plakali, tugovali..."

Ova izjava nekadašnjeg vođe Tornada Borisa Marina izrečena u jednom dnevnom listu uoči nedavne utakmice u Jazinama, kako to često biva kod njegovih istupa, izazvala je mnogo bure na društvenim mrežama. Podugačak odgovor stigao mu je sa stranice KK Zadar fans.

"Povukao si se i već 17 godina pljuješ i gaziš svaku novu generaciju nastalu nakon tvog svečanog oproštaja u Basketa na gala večeri. Pljuješ svakog od dice koji su se usudili u tom poslijeratnom vremenu u svoja usta uzeti riječ Zadar. Pljuješ svakog onog tko je iza sezone 2000/01 ušao u taj đir i zavolio tu tada, ružno je reći skupinu. To su bili samo ostatci ostataka. (---) . Pljucajući i etiketirajući na toj regionalno, mjesno rasnoj osnovi ti pljuješ svakog momka koji je rođen dalje od Supernove."

"Neka ti napokon sagrade spomenik od zlata u Zadru. Neka ti daju ulicu. Neka se zove Ulica Borisa Marina zvanog Boro poštar, osnivača oca, vrhovnog doživotnog i počasnog predsjednika Tornada. Idi svaki dan i gledaj spomenik i klanjaj se a nas pusti da radimo ono što od tebe nismo imali priliku nikada naučiti", stoji u oštrom odgovoru koji je pokrenuo lavinu. Marin je zaprijetio da će pošarati sve Tornadove grafite po gradu, a povod je natpis uz grafit na Relji posvećen njemu i drugom nekadašnjem vođi Tornada Marku Butiću.

Iznio je i zanimljiv detalj vezan uz nedavni sudski spor koji je protiv njega vodio novinar Slobodne Dalmacije Ivica Nevešćanin.

- Nikada nisam pljuvao po nikome od nabrojenih. Čak sam nedavno i suđen je imao koje još nije završilo... ali ne zbog sebe, nego upravo zbog vas mladih tornadovaca. Dva dana prije donošenja sudske odluke na ovoj zadnjoj utakmici s partizanom nazvao sam predsjednika Tornada i zamolio ga da na utakmici stave samo jedan obični lancun di bi pisalo "Drži se barba Boro Poštaru"... Ni to nisu tili, to im je bilo puno. Naravno da sam pogođen. Tribali su, morali su, dirniti srce barbe od 56 godina. A za neke koji su gledali 15 utakmica u životu jesu", komentirao je razočarani Marin.