ZADAR- Košarkaški klub Zadar održat će 12. rujna 2017. godine skupštinu dioničara na kojoj će se prikazati gubitak za prvu polovicu 2015. godine.

Iako iznos  gubitka nije naveden, važnija odluka s te skupštine trebala bi biti novi sastav Nadzornog odbora (NO). Iz predloženog NO, vidljivo da u KK Zadar kao veliki sponzor ulazi Tommy, trgovački lanac koji se sve više širi po na zadarskom području. Član uprave Dario Mamić iz Splita postaje član Nadzornog odbora u koji još, kao novi članovi ulaze Ivan Mijolović, Edi Perović, Neven Klarin te još jedan član kojeg se može predložiti i imenovati na samoj Skupštini. Novi, stari članovi iduće četiri godine bit će Tomislav Čukelj u ime navijača i Luka Kolanović iz Tankerske plovidbe.

Dosadašnji predsjednik NO, pročelnik Darko Kasap izlazi iz KK Zadra kao predstavnik većinskog vlasnika Grada Zadra, a ulazi gradski financijer, pročelnik Ivan Mijolović. Dosadašnjem sazivu NO KK Zadar mandat istječe 11. rujna, a u nadzoru više neće biti ni dvojica Darija, nefrologa dr. Darija Nakića i predsjednika Županijske gospodarske komore Dario Jurin. Taj sastav NO imao je šest članova, dok će novi imati Statutom određenih 7. Taj sedmi trebao bi biti izabran u ime ostalih , tzv. malih dioničara.
I vjerojatno će novi sastav NO izabrati direktora KK Zada. Uostalom Boris Skroče se u sudskom registru i dalje vodi kao direktor i kao Uprava je formalno sazvao skupštinu dioničara.