Ovog vikenda održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske u judu za uzraste dječaka i djevojčica te juniorki i juniora.

U Zagrebačkoj sportskoj dvorani „Dubrava" natjecalo se 418 natjecatelja iz 49 klubova. Članovi judo kluba Zadar, predvođeni trenerima Antom Zankijem, Stipom Grgasom i Juricom Zankijem, nastupali su u obje uzrasne kategorije te ostvarili odličan rezultat osvojivši dvije zlatne, jednu srebrenu i jednu brončanu medalju čime su zauzeli visoko sedmo mjesto u ukupnom poretku klubova.

U konkurenciji juniorki Nina Katuša je u kategoriji do 52 kilograma sa tri pobjede i jednim porazom osvojila drugo mjesto i postala viceprvakinja Hrvatske.

U konkurenciji juniora do 100 kilograma natjecao se Stipe Šestan, koji je u polufinalnoj borbi diskvalificiran te je ostao bez plasmana.

U konkurenciji dječaka i djevojčica, Donat Martinović i Nora Zekanović su odličnim borbama prošli u finala te pobjedama u finalnim borbama postali prvaci Hrvatske, dok je Donatela Bajlo sa tri pobjede i jednim porazom osvojila brončano odličje. U ovom uzrastu još se natjecao i Frane Katačić koji je upisao tri pobjede i dva poraza te zauzeo sedmo mjesto.