Sportski direktor KK Zadar Branko Skroče je na tisuću muka. Nakon što je otišao, iz moralnih i zdravstvenih razloga, njegov izbor za trenera Ante Matulović, Skroče ni ne pomišlja o svojoj odgovornosti za stanje u klubu.

Danas je tek mogao slijegati rameni na činjenicu da igrači zbog neisplate plaća štrajkaju.

- Pitajte igrače, kratko je preusmjerio novinare Skroče.

Moramo ga razumjeti, ima i drugih briga. Mora dovesti novog trenera.

- Danas ili sutra to ćemo riješiti. Više je kandidata u igri. Do petka i utakmice s KK Vrijednosnice Osijek imat ćemo trenera, kazao je Branko Skroče okupljenim novinarima danas nakon što su igrači započeli štrajk. S imenima nije želio izlaziti u javnost.

A da će se morati primiti posla dovođenja novog trenera Skroče zna već dosta dugo. Naime, kako nam je otkrio Ante Matulović je kuvertirao ostavku uoči utakmice s Mornarom. Nakon nje je trebao napustiti klub. To su znali svi. Zbog dobre atmosfere nakon pobjede odlučio je odraditi još ciklus od dvije utakmice u dva dana, Partizan kod kuće i Zabok na gostovanju!

- Nadao sam se da možemo pobijediti u obje, bio siguran u jednu pobjedu, ispalo je da smo obadvije utakmice izgubili. Ali, i da smo obadvije pobijedili ja bih otišao. Jednostavno, moje zdravstveno stanje nije više dopuštalo ovakve pritiske, kazao nam je Matulović.