Golman Števanja dodaje do braniča Števanje, a ovaj daje na lijevo Števanji. U veznom redu loptu preuzima Števanja i prosljeđuje do napadača Števanje. Sa klupe za rezervne igrače sve to prate Števanja, Števanja i Števanja, a sve to vodi, pogađate, trener Števanja.

Tako izgleda nogometni klub Vrčevo, iz Glavice pored Zadra, momčadi u kojoj se 21 igrač preziva - Števanja, piše 24 sata.

Vjerovali ili ne, nigdje u svijetu ne postoji momčad s toliko prezimenjaka, podatak koji je za Guinnessovu knjigu rekorda.

- Mjesto ima 180 stanovnika, a u nogometnom klubu je 21 Števanja - počinje trener, pretpostavljate, Željko Števanja.

Klub se natječe u drugoj županijskoj ligi zadarske županije, a na posljednjoj utakmici protiv Podgradine, u službenom zapisniku bilo je deset Števanja. Razlog takve oskudice Števanja su ozljede te je nekoliko Števanja moralo propustiti utakmicu.

- Najviše nas je bilo 14 na jednoj utakmici - kaže trener Željko.

Klub je osnovan 1994. godine, za vrijeme Domovinskog rata.

- Tada smo igrali u Raštanima, svega 2 kilometra od neprijateljskih linija - kaže predsjednik kluba Davor Dević.

U tom susretu protiv Podgradine zaigralo je deset Števanja - Luka, Ivan, Kruno, Josip, Ante, Josip, Stipan, Tomislav, Ivan... 

- Najviše imamo Ivana, čak troje. Ima tu i braće, a svi smo rođaci - kaže trener Željko Števanja.

Ne treba naglašavati da protivnicima nije ugodno kada nekoga od Števanje namjerno fauliraju. U tren oka stvori se oko vas 14 Števanja.

- Nije još toliko zbog prekršaja nego kad jedan od Števanja smatra da je sudac nešto krivo dosudio. Tad se svi organiziraju, ali obavezno u razgovoru sa sucem moraju imati ruke iza leđa - kaže trener Števanja.

Naravno, ne treba ni naglašavati da je kapetan momčadi, a tko drugi nego Števanja.