Održano je 3. Prvenstvo Brodarice za sportaše-rekreativce u organizaciji Društva za športsku rekreaciju Brodarica. Nastupili su sportaši-rekreativci izričito sa područja MO Brodarica i to iz kvartova: Belafuža, Petrići, Solidarnost, Maraska i Sfinga, a sudjelovalo je ukupno preko 150 rekreativaca!

NOGOMET (4+1): Nastupilo je šest momčadi koje su bile podjeljene u skupine A i B. Igralo se po kvartovskim pravilima, 2x20 min. Prvo mjesto osvojila je ekipa Petrići koja je u finalu pobjedila ekipu Belafuža II (Buđ), prošlogodišnje pobjednike. Pobjednik je osvojio vrijedan pehar.

Petrići-Belafuža II(Buđ) 0:0 ( penali 3:2)

Petrići: Šimičić M, Miletić D, Šoletić I, Šimičić Š, Bajlo N, Mitrović R.

BASKET 3 na 3: Nastupilo je također šest ekipa koje su bile podjeljene u skupine A i B. Igralo se tko prvi 32 koša, a polufinale i finale do 42 koša. Prvo mjesto osvojila je ekipa Brodarica koja je u finalu pobijedila ekipu Solidarnost (Čiči). Pobjednik je osvojio vrijedan pehar.

Brodarica-Solidarnost (Čiči) 42:31

Brodarica: Fatović S, Rubeša A, Pupić-Bakrać M, Fatović Š.

FRENJE 2 na 2: Nastupilo je osam ekipa po dva igrača. Igralo se po pravilima sve za sve partije što bi značilo, bez visoke, kastoša, duplog pedlja i slično. Sudjelovali su rekreativci od 18 do 40 godina. Ove godine smo imali i dvije ženske ekipe. Pobjednici su miješana ekipa Petrići-Sfinga koji su nakon prošlogodišnjeg finala uspjeli osvojiti ovo zanimljivo natjecanje.

MOŠARKA 3 na 3: Nakon prošle i ove godine se odigrao turnir u Mošarci-morskoj košarci. Mošarka je spoj košarke, ragbija, vaterpola i ronjenja na dah. Igra se u moru po sistemu tri na tri, sa vaterpolo loptom kojom morate pogoditi koš. Svaki ubačaj nosi jedan poen osim s mjesta koji je označen bovom i udaljen od koša te nosi dva poena. Igra se tko prvi do 11 koševa. U ovoj kategoriji nastupilo je četiri momčadi, a prvo mjesto su osvojili Vojnički Wariorsi u izmijenjenom sastavu, koji su tako obranili prošlogodišnji naslov.

Vojnički Wariors-Ladna Voda 11:3

Vojnički Wariors: Rubeša A, Jusup K, Maltar A.

BASKET (do 16. g.) 3 na 3: Ove godine smo uveli novu kategoriju, Basket 3 na 3 u kojoj su nastupili dječaci do 16. godina. Prijavile su se četiri ekipe, a titulu najboljeg je ponijela ekipa Brodarica juniors koja je u finalu pobijedila ekipu Belafuža juniors.

Brodarica Juniors.-Belafuža Juniors. 32:26

Brodarica Juniors: David Baričević, Đani Juričin, Mauricio Dellavia