Na terenima nogometnog kluba‎ Sabunjar ‎Privlaka Hannover 96 će održati dva nogometna kampa: od 11. do 15. srpnja‎ i 3. do 7. listopada 2016 godine.

Kamp se nudi za mlade nogometaže i nogometašice u dobi između pet i četrnaest godina.

Svakom će sudioniku biti uručen originalni dres, hlače i čarape, boca za piće, piće za vrijeme treninga, pehar i diploma. Treninzi će se održavati od ponedjeljka do petka u prijepodnevnim satima. U slučaju velikoga broja prijava ponudit će se drugi kamp u večernjim satima.

‎Metodu treninga koja se primijenjuje u Hannoveru prezentirat će četiri do šest trenera mladeži njemačkog bundesligaša, među njima i Marko Kresić, voditelj nogometne škole i bivši igrač Hannovera, Robert Palikuća (bivši igrač Hannovera 96, Sankt Paulia u Hamburgu i Fortune Dusseldorf), Torsten Bartsch (bivši igrač Hannover 96) i nogometna trenerica Elisa Barön.

Marko Krešić, voditelj škole, koji posjeduje njemačku takozvanu "elitnu omladinsku trenersku licencu" najavio je odličan kamp u Privlaci: "Jako se radujemo što ćemo održati naš prvi kamp u Hrvatskoj. Naša nogometna škola je pored škole HSV-a najveća nogometna škola u Njemačkoj, koju godišnje posjećuje oko 7 tisuća sudionika.

Zbog suradnje s Falkensteiner resortom u Punta Skali radujemo se i sudionicima iz Njemačke i ostalih država, koji borave u tom razdoblju u Falkensteiner hotelima i apartmanima, tako da ćemo imati lijep internacionalni susret ljubitelja nogometa. Trening će biti fokusiran na razvoj tehničkih elemenata uz razne igre i natjecanja. Uz to ćemo održati tehnički test njemačkog nogometnog saveza za omladinske uzraste, takozvani "DFB-Fussballabzeichen" a najbolji nogometaši imaju šansu da ih pozovemo na "96-Talent-Day", koji se 2017 god. odrzava na stadionu Hannover 96."

Informacije i prijave do petka, 8.7.2016.
Telefon 0912724060 ili Email [email protected]