Na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom gradu Pyeongchangu, bude li sve prema planovima, trebala bi nastupiti i Zadranka, sanjkašica Daria Obratov, piše Narodni list.

- Na "pola" sam iz Zadra, "pola" iz Splita. U Splitu sam rođena, tu živim, ali ljeti i vikendima sam najčešće u Zadru, obožavam taj grad. Kako Zadar? Mama mi je iz Zadra. Rodbina su mi Koljarevi, iz Kali, s otoka Ugljana. Fetiva, iz dva "najlipša dalmatinska mista". Uz Tisno, da se ne naljuti tata - ističe konstantno simpatična tamnokosa cura.

Netom je okončala sezonu "iz snova".

- Dragi prijatelji i ljubitelji sanjkanja, ova sezona je bila predivna! Napravila sam od lani veliki iskorak i tako sam sretna što sam zauzela 11. mjesto u ukupnom poretku Nation cup-a i 23. poziciju u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Neki trenuci su bili definitivno nezaboravni, kao 16. mjesto u svjetskom kupu u Sochiju, pod prekrasnim vrhovima Krasnaya Polyani, a napose sam sretna jer su mi nastupe pratili najbliži na Eurosportu ili putem "live stream tv-a". Naravno sve to ne bi bilo moguće bez pomoći i savjeta kolega iz reprezentacije Njemačke, i njima sam zahvalna. Blagoslovljena sam što su me prihvatili kao dio svog teama! Veselim se napornom treninzima i novim uspjesima u buducnosti, a do tada cu uzeti par dana odmora u mojoj predivnoj domovini, napisala je Daria na Facebook profilu.