U nedjelju, 7. lipnja 2015. godine, Streličarski klub Sisak organizirao je turnir FITA STAR WA 720 + OR.

Streličarski klub Zadar predstavljali su streličari Darko Polić „Barba" i Marinko Vašarević „Medo", a oboje su nastupili u kategoriji seniora dugim lukom. U žestokoj konkurenciji, po završetku kvalifikacijskog dijela natjecanja, ostvarili su sljedeće rezultate:

Darko Polić, 612 krugova, 4. mjesto.
Marinko Vašarević, 598 krugova, 5. mjesto.

U eliminacijski dio ušla su prva četiri streličara, što je značilo kraj natjecanja za Marinka. Rezultat koji je ostvario u kvalifikacijama je odličan, pogotovo jer mu je ovo bio prvi turnir na otvorenom ove sezone, a nedavnim prelaskom sa složenog na dugi luk pokazao nam je kako savladana tehnika i forma streličara uvijek ostaju :)

Darko Polić se na samom početku eliminacija našao u vrlo napetom dvoboju sa Dariom Maroševićem (SK „Kuna"). Prvi set dobiva Marošević 28:27, drugi također rezultatom 29:28, a posljednji dobiva sa 30:29! Vrlo napeto!

U borbi za broncu  Barbu je dočekao Rajko Žigić (ZGSK). Premda je uspio izjednačiti rezultat u prva dva seta (2:2), Žigić gubi od iskusnijeg Polića rezultatom 6:2.

Tako je SK Zadar opet pokupio barem jednu od medalja :) A moramo čestitati i Dariju Maroševiću iz Streličarskog kluba „Kuna" na ostvarenom državnom rekordu od 675 krugova!

Bio je to tek drugi ovogodišnji vanjski turnir koji su pohodili članovi SK „Zadar".

- Spremamo se i dalje za sljedeće turnire i Prvenstvo Hrvatske u rujnu, marljivo treniramo unatoč vrućini, naravno uvijek u veseloj i poticajnoj atmosferi, poručili su iz SK Zadar