Kadeti Šahovskog kluba Casper Damian Vučenović i Josip Jakšić te kadetkinja Nikolina Dokoza ispisali su još jednu svjetlu stranicu zadarskog šaha na Prvenstvu Hrvatske u šahu za kadete i kadetkinje do osam godina održanom 15. i 16. studenog u Sesvetama kod Zagreba. U konkurenciji kadeta Vučenović je prvak s osam osvojenih bodova u devet kola, a Jakšić drugi s bodom manje od klupskog kolege. Nikolina Dokoza je peta u ukupnom poretku sa šest osvojenih bodova u devet partija, a u konkurenciji djevojčica do osam godina je treća, dok je među djevojčicama do 7 godina Nika Ivana Medić osvojila treće mjesto.

Šahovski klub Casper poznat je u cijeloj Hrvatskoj po iznimno kvalitetnoj školi šaha, osobito za kadetske uzraste. I ovo prvenstvo dobri duhovi zadarskog šaha su dominirali. U konkurenciji kadeta, njih četrdeset i osam, dvanaest su bili članovi Caspera, jedna četvrtina Hrvatske! Od dvadeset i tri kadetkinje, sedam su Casperovke.

- Jako smo zadovoljni igrom i stavom naših kadeta i kadetkinja. Kod kadeta istaknuo bih i rezultat Andrije Vlahova te Jure Skoblara koji su osvojili šest, odnosno pet bodova. Kod kadetkinja je uz Nikolinu Dokozu i Niku Ivanu Medić odlično nastupila i petogodišnja Diara Vučenović s četiri osvojena boda, kaže voditelj škole šaha u ŠK Casper Franko Šagi.
Šahovski klub Casper u Zadru organizira prvenstva škole u većini osnovnih škola te na taj način iznimno doprinosi popularizaciji kraljevske igre kod najmlađih uzrasta. Nedavno je organizirano prvenstvo Osnovne škole Šime Budinić na kojem je sudjelovalo više od stotinu učenika. U Casperu se također organizira škola šaha i za odrasle.