U Mađarskoj je održan međunarodni turnir u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom za djevojčice i dječake. Turnir je održan 21. rujna u gradu Szigetvaru a sudjelovalo je oko stotinjak djevojčica i dječaka iz tri hrvatska kluba (Slatina, Podravka i Zadar) kao i iz nekoliko mađarskih klubova (Kapošvar, Szigetvar...).

Hrvački klub Zadar na ovom turniru predstavljala su četiri dječaka i jedna djevojčica. U hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 35 kg Renato Bušljeta osvojio je odlično treće mjesto. Renato je natjecanje započeo jednim porazom rezultatom 6:6 u meču u kojemu je protivnik izveo nekoliko tehnika sa većom vrjednosti bodovanja zbog kojih na izjednačen rezultat Renato gubi. U drugoj borbi Renato se bolje pripremio za protivnika i borbu završava uvjerljivom pobjedom što mu donosi treće mjesto.

Roko Dukić u kategoriji do 58 kg i Joško Bačić do 69 kg imali su fizički i tehnički snažnije borce tako da nije bilo realno očekivati bolji rezultat od trećeg mjesta. Cvita Sikirić u kategoriji do 37 kg imala je dvije jako naporne borbe. Prvu borbu Cvita je izgubila od predstavnice iz domaćeg kluba Szigetvar u kojoj je mlada hrvačica iz Mađarske dominirala dok je u drugoj borbi Cvita pobjedom protiv druge predstavnice Mađarske, ali iz jednog gostujućeg kluba, Cvita pokazala zavidno poznavanje tehnike kao i njoj specifičan viši tempo borbe, koji je rezultirao konačnom pobjedom i osvajanje drugog mjesta.

Najbolji rezulat od naših hrvača polučio je Roko Strika u kategoriji do 54 kg. Roko je sa tri pobjede izborio zlatnu medalju i na taj način dokazao u prvom redu sebi da može pobjeđivati i veće pa čak i iskusnije hrvače, a za klub je to dokaz da njihovi sportaši mogu parirati hrvačima iz različitih škola hrvanja što im daje daljnji poticaj u radu.