Prošli vikend  u organizaciji Teniskog kluba Zadar 08, održan je turnir za dječake i djevojčice do 10 godina kojeg su osvojili mladi splitski tenisači - Matea Mustapić i Dino Prižmić..

 

Zadarski tenisači ostvarili su odlične rezultate pa je tako član TK Zadar 08 Vito Ivanišević osvojio odlično 2. mjesto u najjačoj kategoriji (zlatna skupina) izgubivši finalni meč od tenisača iz TK Split Dina Prižmića.

Karlo Krstić također član TK Zadar 08 pobjednik je treće jakosne skupine (brončana skupina), a istu skupinu osvojila je zadarska tenisačica Matija - Cvita Marinović.
Ostali zadarski tenisači i tenisačice završili su svoje mečeve u polufinalu.

- Iznimno smo zadovoljni i sretni što smo se i u ovoj kategoriji natjecanja uspjeli svojom kvalitetom i radom nametnuti Teniskom savezu Hrvatske da nas prepozna kao jedne od boljih organizatora turnira i dodjeli nam jedno ovakvo natjecanje. Teniski savez je za organizatora ovog turnira odrediio samo 3 dalmatinska grada, a Zadar je jedan od njih. Splitskoj regiji su pripala 4 turnira, a Dubrovniku i Zadru po jedno domaćinstvo iz čega je vidljivo da je zadarski tenis odlično zastupljen u Hrvatskoj, a posebno u regiji. Ovakvi turniri su odlična promocija teniskog sporta i našeg grada, većina natjecatelja je boravila preko vikenda u Zadru i boravila u hotelima i privatnim apartmanima, a mi smo im kao organizatori preko naših vjernih donatora osigurali dovoljan broj pekarskih proizvoda tjekom natjecanja. I ovaj put je naše tenisače počastila pekarnica „Ljepotica", pa se ovim putem zahvaljujemo gospodinu Eduardu koji se uvijek odazove na naš poziv i osigura doručak natjecateljima. Nakon ovog turnira slijedeći vikend od 28. do 30.06. u Zddar dolaze tenisači i tenisačice u kategoriji do 16 godina pa se odmah okrećemo organizaciji novog turnira jer mora sve savršeno biti odrađeno i organizirano kako bi naš teniski klub zadržao istu razinu kvalitete turnira, rekla nam je Sandra Krneta iz organizacijskog odbora.