- Znali smo značaj utakmice, vjerojatno smo zbog toga nervozno ušli u nju. Griješili smo, promašivali zicere i slobodna bacanja. Međutim, inzistirao sam na agresivnoj obrani, natjerali smo ih na velik broj pogrešaka. U prvom poluvremenu izgubili su čak 16, ukupno 21 loptu. Tako smo došli do lakih poena i drugo poluvrijeme nam je bilo lakše igrati, kazao je trenere Zadra Rajko Vidaković nakon sinoćnje pobjede Zadra nad Jollyjem. Iskoristio je priliku te je čestitao igračima, stručnom stožeru i upravi kluba na ostvarenju cilja, plasmanu među prve tri momčadi Lige za prvaka.

- Nije neko vrijeme za feštanje, još su četiri kola do kraja, pred nama ima još postavljenih ciljeva, ali sada smo i teoretski osigurali nastup u ABA ligi, isključimo li hipotetsku situaciju da će četvrtoplasirana momčad biti prvak države.

Trener Jollyja Ivica Burić pružio je Vidakoviću ruku i čestitao na uspjehu.

- Nisam znao da je ova pobjeda teoretski svrstala Zadar među ABA-ligaše. Čestitam im na tome. Veći dio utakmice smo se nosili dobro, tvrdo. Naravno da Zadar ima više iskustva, a i domaći teren je bio na njihovoj strani. Olako smo izgubili egal, poremetila nas je i peta nesmotrena osobna Smitha. Zadovoljan sam bez obzira na -20. Zadru želim sve najbolje u završnici prvenstva i dogodine u ABA ligi.