Na vrlo jakom teniskom turniru visokog 4. ranga po kriterijima Hrvatskog teniskog saveza, sudjelovalo je ukupno 50 natjecatelja iz cijele Hrvatske i to 32 natjecatelja u kategoriji juniora i 18 natjecateljki u kategoriji juniorki do 16 godina.

- U kategoriji juniora popunili smo maximalni broj mjesta i nažalost morali razočarati neke koji su otpali jer su mjesta i prije završetka prijava bila sva popunjena na maximalni ždrijeb od 32 igrača, dok se maksimalni broj juniorki određen na 24 igračice nije popunio do posljednjeg mjesta što je inače uobičajena praksa manjeg broja prijava kod juniorki, jer cure u pravilu u toj dobi već se pomalo okreću profesionalnom tenisu pa samim time možemo zaključiti da smo imali izvanredan turnir.

Uprkos kiši koja je padala na sam dan turnira uspijeli smo pripremiti terene u najbržem mogućem roku , te je glavni dio turnira započeo u subotu u 14 sati umjesto u 9 ujutro, a sve smo uspijeli završiti u ponedjeljak do 20 sati .

Na turniru su uz naše predstavnike iz Teniskog kluba Zadar 08, sudjelovali tenisači i tenisačice iz raznih djelova Hrvatske i to iz : TK Split, TK Osijek, Tk Đakovo, Tk Slavonski brod, TK Opatija, Tk Kvarner,Tk Jaska Jastrebarsko, Tk Dalmacija,TK Croat Samobor,Tk Pomak Split, Tk Mladost-Akademičar, Tk Medveščak,TK Wimbledon Rijeka,Tk Iteam Zagreb, Tk Ploče, Tk Orebić TK Punčec iz Čakovca i Tk HTK i Tk Split.

Ove godine naš turnir nosi ime POLLEO SPORT KUP jer je glavni pokrovitelj turnira upravo firma POLLEO SPORT, koji su odlučili od ove godine pratiti naš turnir koji se održava svake godine u ovo vrijeme.

Polleo sport je nagradio naše najbolje bogatim poklonima što je naš turnir učinilo izuzetno visoko rangiranim turnirom i za slijedeću godinu, pa stoga očekujem i iduće godine veliki odaziv tenisača i tenisačica, izvjestili su organizatori iz TK Zadar 08.

Najbolji u pojedinačnoj konkurenciji kod juniora i pobjednik POLLEO SPOR KUPA je bio Luka Šoškić iz TK Split, koji je u finalu savladao enisača iz TK Olimpija iz Osijeka Luku Veselića.

Pobjednica POLLEO SPORT KUPA kategoriji juniorki je Lucia Žagar koja je u finalu savladala protivnicu iz TK Orebić Leu Kwokal .

Pobjednici POLLEO SPORT KUPA u kategoriji parova kod juniora su Luka Šoškić iz TK Split i Vicko Čudina iz TK Iteam , koji su u finalu pobjedili par Markušić Ivan iz Tk Jaska i Boljanović Ivan iz TK Croat.

Pobjednice POLLEO SPORT KUPA u kategoriji parova kod juniorki su Lucia Žagar iz TK Opatija i Marta Draušnik iz TK Medveščak koje su u finalu bile bolje od naših cura iz TK Zadar 08 Antonije Škare i Ivone Peša.

Antonia Škara i Ivona Peša su ostvarile najbolji rezultat do sada na jednom turniru u kategoriji parova, dok je naš član Nino Krneta sa svojim partnerom u igri parova Lukom Giljanovićem iz Tk Mladost-Akademičar poražen u polufinalu od pobjednika i osvajača turnira.

U teškoj pojedinačnoj konkurenciji kod juniorki po jednu pobjedu ostvarile su Barbara Kuman i Ivona Peša članice teniskog kluba Zadar 08.

Ukupno na turniru je sudjelovalo 7 tenisača ( Nino Krneta, Ivan Knežević,Bilić Filip, Dujmović Ivan, Bilosnić Mate,Karinja Baldo i Vujević Leon) i 4 tenisačice ( Antonia Škara, Peša Ivona,Kuman Barbara i čolak Marta) iz Tk Zadar 08 .

Najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji kod juniora je postigao naš član Nino Krneta plasiravši se među 8 najboljih na turniru od 32 natjecatelja gdje je u meču dugom skoro tri sata poražen od finaliste turnira Luke Veselića iz Tk Olimpija.

Ovaj turnir se održava drugu godinu zaredom i kao i prošle godine naši natjecatelji su boravili za vrijeme turnira u hostelu na Boriku koji odobravaju za naš turnir poseban popust za natjecatelje i njihovu pratnju.

Rezultati :

Juniori: Finale : Šoškić - Veselić 6:0 6:1

Juniorke: Finale: Žagar-Kwokal 6:2 6:4

Parovi Juniori: Finale: Šoškić, Ćudina- Markušić, Boljanović 6:0 6 :4

Parovi juniorke: Finale : Žagar,Draušnik-Škara,Peša 6:2 6:4