U tjednu od 27. do 31. svibnja OŠ „Vladimir Nazor" Neviđane - otok Pašman obilježava svoj dan škole, sad već tradicionalno, sa raznovrsnim aktivnostima. 

U ponedjeljak su organizirana sportska natjecanja učenika od 1. do 4. razreda. Najmlađi učenici okušali su se u štafeti „Sladoded", povlačenju konopa i utrke s vrećama. U utorak je odigrana rukometna utakmica između ekipa učenica sedmog i osmog razreda, te ekipe sastavljene od majki učenica i učiteljica. Pobjedu su ovaj put odnijele učenice, 19:17.

U petak, 31.5., je predviđena središnja proslava dana škole. Program započinje nogometnom utakmicom učenika, Zmorca i Juga, a zatim slijedi svečana priredba. U programu će se predstaviti plesačice, recitatori, mažoretkinje, pjevači, a posebno mjesto u programu ima nastup klape Munita, čiji je član Hrvoje Rančić učitelj u školi. Tijekom programa dodijeliti će se prigodne zahvalnice i pohvalnice, te nagrade najuspješnijim učenicima i učiteljima.

Nakon programa slijede radionice za učenike i roditelje, te prodajne izložbe učeničke zadruge Boduli i likovne skupine Mašta radi svašta.