U Zadru se rađaju dva nova košarkaška murala. U Ulici Ante Starčevića desetak pripadnika Tornada koristi svaki trenutak slobodnog vremena za novi mural posvećen Krešimiru Ćosiću. Kako smo već javljali zbog nezadovoljstva javnosti prethodnim, dečki su odlučili zasukati rukave i na istom mjestu napraviti murak dostojan imena i djela ovog košarkaškog velikana.

- Počeli smo s radovima no ne možemo prognozirati kada će mural biti završen. U posljednje vrijeme imali smo dosta posla oko izrade murala za heroja Domovinskog rata Damira Tomljanovića Gavrana, pripremamo se za nogometne i košarkaške utakmice, spremamo se na put za Križevce, a čim nam obveze to dopsute skoknemo do Bulevara, kazao nam je Antonijo Plejić iz navijačke udruge Tornado.

Tornado Relja istovremeno radi na muralu na kojem će biti slavne Jazine, onakve kako su izgledale 1975. godine sa pripadajućim reklamama iz tog vremena, dok će sa lijeve i desne strane biti naslikani likovi vođa Tornada koji su poniknulu u tom kvartu Borisa Marina poznatijeg kao Boro Poštar i Marka Butića Bute. Mural će krasiti i natpis "Zaspala je zadnja ruža hrvatska".

- Svaki kvart u gradu radi svoj mural, pa smo se i mi iz Tornada Relja odlučili na taj korak. Očekujemo kako će radovi biti gotovi za tri tjedna. Mural oslikava zadarski samostalni umjetnik Dino Dević koji sve radi pinelom, bez spreja pa valja biti strpljiv, pojasnio je u razgiovoru za portal 057info Boris Marin.